Creu que és prou eficaç el seu sistema de seguretat? Sap si el seu sistema funciona? Té falses alarmes? Es sent ben atès per la seva actual empresa de seguretat?

Protec li ofereix:
> Atenció personalitzada.
> Servei tècnic 24 h.
> Professionals al seu servei.
> Acuda. Servei de custòdia de claus.

Empresa homologada amb el Nº 11/2013 de Departament Interior - Generalitat de Catalunya.
RASIC Nº 005003589, Registre Agents Seguretat Industrial de Catalunya.

Protec Seguretat Integral SL, empresa especialitzada en Sistemes de Seguretat Electrònica, en les tecnologies de: Alarmes Antirobatori, Seguretat interna i Seguretat perimetral i Antiatrac, Seguretat de Comunitat de veïns, Seguretat de Pàrquings, Seguretat de Càmpings, Circuit Tancat de TV i Videovigilància, també Control d'accés i Control de presència, amb connexió a Central Privada d'Alarmes i manteniment tècnic d'instal·lacions de seguretat, amb servei de custòdia de claus i servei d'ACUDA.

En el sector de protecció contra el foc, som experts en Detecció d'Incendis i Extinció d'Incendis, Detecció i extinció de foc a Cuines amb instal·lació de sprinklers, Sectorització de zones amb Portes Tallafocs. Projectem, legalitzem i certifiquem, d'acord amb la normativa vigent, instal·lacions contra el foc - antiincendis, amb manteniment tècnic de les instal·lacions de detecció i extinció del foc.

Fem Formació i Senyalització de sistemes de seguretat electrònics, antirobatori i antifoc. En referència a Seguretat Física, disposem de Caixes fortes, armaris ignífugs, portes homologades tallafocs. Quant a Seguretat personal, comercialitzem equips de geolocalització de persones, geolocalització de mercaderies i geolocalització de maquinària, amb seguiment per GRPS.